PENANTIAN BERAKHIR

6:19 PM



Alhamdulillah.. penantian berakhir.. kih3...
alahai.. mesti ada orang nak kata naim poyo an.. follower 800 je.. uh un nak bangga.. hahaha.. Takpe2.. its okey... 
"blog aku hak aku"sori.. kasar sedikit.. huhu..
huhu... so.. sape kah follower ke 800 itu?? haha...

beliau adalah Miss Aida Ismail...

Cik aida ni merupakan seorang yang rajin membaca au.. kalo korang tak percaya, korang tengok blog die at part sidebar..banyak koleksi novel yang beliau dah terjah.. beliau mempunyai cita2 nak jadi engineer...WoW!!!! hebat3.. in shaa ALLAH.. boleh3..
So.. nak berkenalan? jom masuk blog die..
pastu jangan lupa follow dan tinggalkan jejak korang ye..





You Might Also Like

4 Sweet Smile

  1. taniah,follower kita tak sampai 800 lagi.
    heheee

    ReplyDelete
  2. Tahniah follower dah 800 lebih! ^_^
    Nak gi terjah blog Aida pulak.. =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah...cik akak dah kenal adik aida nie..hihi

    ReplyDelete
  4. Wahhhh terkezutt. Hehe~ Tahniah moga followers terus bertambah :)

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI