Mini Giveaway Sempena Bulan Ramadan By IzyanNazirah

7:01 PM


Ehem, dah lama tak update blog kan? Sebenarnya Izyan dah rancang nak buat mini giveaway sempena bulan ramadan yang akan tiba tak lama lagi ni, dan sebenarnya semalam Izyan nak update, tapi semalam pergi keluar, so tak sempat nak update blog. 

Syarat-syarat :
  • Mesti ada blog
  • Warganegara Malaysia
  • WAJIB follow blog/twitter sponsor
  • WAJIB klik link ads sponsor
  • Follow blog saya ((tak wajib, bergantung kepada anda))
  • WAJIB like fanpage saya ((tengok di sidebar))
  • Selepas buat entry, komen URL LINK ENTRY anda di ruangan komen. Tempat lain tak dilayan.

Sponsor yang baik hati :

WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ((akan di cek))

Myra Eyra, Nur Hidayah, Nur Nabilah, Han Hanan, Nor Farhanah, Jom Singgah Shoppe, Nasya Farhana, Arni Nazira Ibrahim, Blog Erry, Nur Najwa NazryMie Lyz Neko, Azwar Syuhada, Shawl Gallery

WAJIB KLIK IKLAN ADS SPONSOR & OWNER BLOG ((tunggu sampai habis loading))

Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik Klik

WAJIB FOLLOW TWITTER SPONSOR ((kepada sesiapa yang mempunyai twitter sahaja))


WAJIB LIKE FANPAGE SPONSOR DAN OWNER BLOG



WAJIB ADD SPONSOR DI FACEBOOK

Mariam Azhar

You Might Also Like

0 Sweet Smile

KOMEN DI SINI