Panny Photo

6:10 PM

hai korang2 semua.. salam 2 ramadhan...
korang semua puasa tak? harap2 semua masih mampu berpuasa.. melainkan mereka yang telah diberikan cuti... So. itu tak pelah..
mang tidak boleh dielakkan... Actually, sejak cuti semester ni dah lama naim tak pegang camera sebab takde mood nk shoot..
so.. disebabkan takde buat ape sangat, saja la nak try buat Panny photography... aku tak reti nak describe.. ape2pun, korang try la paham2 macam mana konsep photo ni.. pic at atas uh adalah satu2 nya photo yang aku snap sendiri dan panny photo yang paling aku berpuas hati... Aku masih bayi lagi dalam dunia ni.. kalo ada sifu yang sudi nak tolong ajar, hulur2kan sikit ilmu uh ye..
sekian... SELAMAT BERBUKA PUASA>....










You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. Singgah =)
    Salam ramadhan .
    cantik shoot . good job !

    ReplyDelete
  2. fae x paham seni photography tapi fae suka tgk beautiful pics :)

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI