VEKTOR SUKA SUKI

6:18 PM



alhamdulillah.. setelah berhari-hari ku menghadap laptop untuk mencari maklumat pembentangan berkenaan isu pendidikan percuma..
pada HARINI !!! dengan bangga nya aku telah membentangkan tajuk tersebut dengan jaya nya bersama rakan2 yang lain..
jadi, beban yang paling besar sudah selesai.. kini hanya menunggu peperiksaan akhir untuk semester kedua...

Jadi, balik daripada kelas, bukak la laptop tanpa ada arah tujuan.. membuka feed blog.. kot2 ada segmen terkini boleh di join..then, teringat tentang vektor yang dah lama aku tinggalkan.. so, aku amek pic secara random dalam laptop aku ni.. then aku buat lah.. ini la hasilnye..
hehehe... Aku melihat contoh blogger apit buat.. then aku try2 buat sindi... nasib menyebelahi aku.. walaupun tak lah begitu cantik... tapi.. boleh la.. hehehe..
komen2 la ckit ea.. pliz3... =D
papai suma.. wassalaam...




You Might Also Like

3 Sweet Smile

  1. Replies
    1. x pandai nk buat mulut n hidung.. part paling benci kalo nk buat vektor... :'(

      Delete
  2. macam real aaa.. hehe. nice >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram