BERHABUK SUDAH

1:58 PM

hai korang semua..
apa khabar? sihat kah? demam kah? "blackout"??..hehehe..
ape pun, alhamdulillah jika masih diberi kesihatan..
juga bersyukur atas nikmat iman dan islam yang diberikan..
"Blackout" sudah... apepun, ALLAH sentiasa bersama orang2 yang menolong agama ALLAH.. semoga kite dihindarkan dari sifat mazmumah yang boleh meruntuhkan tiang agama islam itu sendiri..
bermohon lah agar "mereka" diberikan hidayah oleh ALLAH agar kembali ke arah hidup  yang lebih bersyariat...

Setelah beberapa hari tak update blog...
aku sibuk ke? tak lah sibuk sebenarnye... just laptop kesayangan aku tinggalkan di Desasiswa di universiti.. so... tak boleh nak update sangat.. ape2pun, syukran jazilan, thanks a lot for those yang sudi melawat blog yang tak seberapa ni.. serta yang ada invite untuk join segmen and GA yang dorang anjurkan... maybe kalo masih berkesempatan, naim akan try untuk join ok...

so.. entri kali ni just untuk menunjukkan sedikit sebanyak hasil aku " menembak" di teluk batik...so.. have fun with the simple photo.. leave ur comment if u think all this photo are intrested... see you again... =D






You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. subhanallah. indahnya teluk batik. teringin pulak nak pergi >.<
    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI