REVIEW PESERTA SEGMEN PART 1

6:38 PM

pertama sekali naim nak mintak kepada mereka yang sudi join segmen naim yang seberapa ni sebab lambat membuat senarai.. apa2pun terima kasih tak terhingga (lap hingus..sob3.. :')sebab sudi join segmen ni...jadi naim akan review blog korang semua okay....
ini adalah pandangan naim sendiri serta gambar yang korang berikan... :)

1) http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html


" 4 SEKAWAN, SAHABAT TILL JANNAH"

seronok baca kisah mengenai gambar ni kerana persahabatan begini sangat menarik.. nak tau lebih lanjut.. terjah la blog tersebut okey.. =D

2) http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html
"GURU ITU ADALAH PEWARIS NABI "

alahai.. blogger ni dah konvo dah?? hehehe.. takdelah ini adalah hari penyampain anugerah kecemerlangan.. So, blogger ni adalah antara penerima anugerah tersebut.. lagi naim nak tabik adalah blogger dapat anugerah dalam subjek BAHASA INGGERIS atau ENGLISH..
hebat3... jom terjah lebih lanjut tentang kisah ini...

3)http://kittyikin.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html 


"ALLAH MENENTUKAN SEGALANYA"

subhanallah.. serius, merius aku jelez nan blogger kerana di awal usia sudah dapat menjejaki tanah suci makkah..
sememangnya pengalaman ini akan sentiasa dikenang.. kalo diizinkan dan berkemampuan aku juga ingin turut ke sana..
amin ya rabbal alamin... 

You Might Also Like

0 Sweet Smile

KOMEN DI SINI