DIRIVIEW, BANNER BY IMAN ZAKARIA

12:22 AM



alhamdulillah.... 
setelah beberapa segmen, giveaway yang telah aku join... 
ade jugak segmen yang aku menang... syukur.. hehehe..
kali ini aku memenangi banner dan review blog...
hadiah simple?? okey.. fine.. bagi aku.. bukan senang..
sekurangnya, blogger ni buat sesuatu yang kreatif.. cantik pulak uh banner die tolong buatkan.. aku sindi pun tak pernah terpikir nak buat banner blog lagi.. ape2pun thanks a
lot...


komen yang always aku dapat..
HEADER AKU AWESOME.. !! bangga giler...


ini banner yang die buatkan.. amacam cantik kn??
hahaahahaa..

so.. korang kenal2lah dengan newbie yang baik hati ni.. klik header yang kat atas uh supaya korang boleh berkenal kenalan dengan blog die.. =D

You Might Also Like

3 Sweet Smile

  1. tahniah2..gud luck..nanti join lagi collect2 banyak hadiah..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  2. Folback yaa novaibnu.blogspot.com

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI