Simple Giveaway by Nabeel Fikree

2:22 PM



Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !




You Might Also Like

4 Sweet Smile

  1. dari segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  2. Singgah berhajat dari segmen yang sama


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama..jalan-jalan sini tinggalkan jejak
    good luck
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  4. gud luck..

    jemput join contest beauty..

    menang set makeup bernilai rm100..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram