Segmen : PENCARIAN BLOGLIST FIZGRAPHIC

11:25 AM



uuuuuwaaaaaaaaaaaaaaa.!! amboi.. menguap tak ingat dunia..
al-maklumlah.. baru bangun tidow.. kih3.. 
(cuti2 ni la nk rehatkn badan)
dah agak2 bosan, ade blogger yang suggest tentang bro apit punya segmen.. hah.. sti ramai blogger yang mengenali beliau an??
kalo tak kenal uh, maybe korang adalah new blogger.. so.. nak cter cikit pasal bro ni.. 

Kalo sape2 yang minat dalam dunia kesenian multimedia, pasti korang akan rasa kagum tengok header pada blog bro apit ni.. yelah, tgok la dengan "stylisto" gitu.. siap pic anonymous gitu...
act, blog apit ni banyak bende2 menarik sebenarnye... hah.. bagi naim sindi, yang agak meminati dunia photoshop, mang sangat berminat dengan tutorial2 photoshop beliau yang agak mudah untuk difahami.. sedikit sebanyak telah menambahkan lagi pengetahuan naim dalam dunia photoshop..

hah.. maybe ada juga certain2 blogger yang "already know" yang bro apit ni rajin melakar vertor n freebies.. cantik2 korang kalo tengok freebies2 yang bro apit buat untuk blogger2.. so.. kalo korang ase nak dapatkan freebies percuma daripada bro apit ni, try la rajin2 singgah blog beliau.. mana tau ade rezeki..

okey.. sekian uh saja nk cter..
ape2 un, jom la join segmen ni.. 
kot2 bleh masuk dalam bloglist yang hebat macam ni..
SELAMAT MENCUBA.. =D

You Might Also Like

6 Sweet Smile

  1. Aida datang dari segmen yang sama.. btw aida dah follow blog kamu #106.. salam kenal :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete
  3. salam... dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

    ReplyDelete
  4. jemput join segmen ni..
    http://www.jeritpekik.my/2013/02/segmenblog-pilihan-februari.html

    ReplyDelete
  5. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram