MARVELLOUS BURN BURGER

2:48 PM

ssssshhhrrrruuupppp!! nyum3... 
aip3!! korang jangan meleleh air liur plak.. sedut balik air liur uh. telan! jangan ludah.. hehehe..
 
apa khabar korang?? sihat?? herm.. macam hidup seharian korang??
happy?? sedeyh?? stress?? tension?? n seangkatan dengannye??..
ape jua feel kita, ukirlah senyuman diwajah walau un pahit kerana senyuman itu menceriakan orang disekeliling kita...

btw, kali ni nak share sikit pasal ....
MARVELLOUS BURGER BAKAR ni!!
wow!!!
(terbeliak biji mata)
 nampak menyelerakan tak?? huhu...
of coz la menyelerakan bagi korang2 yang jenis makan mentedarah.. kih3... nampak sangat naim ni kuat mentederah.. huhuu.. semalam la.. kebetulan mak tak berapa sihat.. mak tak masak.. jadi, terfikir nak makan burger bakar dan try plak burger double cheese.. perh!!!! mang nak tercabut mulut makan.. besar kot.. tak mulut den ni ha nk masuk... tapi.. puas hati la... sangat kenyang.. just! agak mahal.. coz kalau di USM, boleh dapat burger bakar triple owt... huhu.. 
(nampak sangat kuat mentedarah)
ape2 pun.. setiasmile.. live with hapy... :)

You Might Also Like

1 Sweet Smile

KOMEN DI SINI