IKAN GERUT 3 RASA

12:57 PM


MR. and MRs. SOFIAN
ape khabar sahabat2 sume? sihat ke korang? gembira ? sedih? sakit?... ermmmm.. ape jua yang kita rasa, jangan pernah mengeluh ea.. ALLAH sentiasa menguji akan hamba2 nye yang beriman..

okey guys, entri kali ini takde ape sangat nak dikongsi.. just, 2 hari lepas aku dan kuarge telah pegi makan bersama.. bukan selalu.. setahun berapa kali je...almaklumlah, abg n kak long dok at nogori.. jauh sangat kalo nak balik ke perak ni.. so.. ari uh, aku volunteer nak support makan malam bersama.. alhamdulillah.. segalanye berjalan lancar... harapan nak makan IKAN SIAKAP 3 RASA, tapi disebabkan raya cina.. takde orang nak supply ikan siakap.. tapi ditawarkan IKAN GEROT.. tau ke ikan gerut uh ape?? ak un tak tau.. perut lapa.. tak fikir dah.. makan je.. hehe..
ape2 un.. ni la pic IKAN GEROT masak 3 RASA..sedap jgak ikan.. ape2 un.. korang try la ea... cari at kedai2 siam.. msti byk.. sedap un..





 in shaa ALLAH...
setakat ni saja... papai.. 

You Might Also Like

5 Sweet Smile

  1. Selamat menjamu selera...cik akak lagi lah tak kenal spesis ikan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene blaja mngenal ikan.. nnti ssah nk masak.. :) hehe

      Delete
  2. Salam kenal2 adik n done polow sini jugak.. tk pernah rasa ikan ni. jemput singgah blog akak yer.

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap... ikan gerut? seriously x pernah dengar...ini first time... cam mana tekstur dan rasa ikan tu yang sebenarnya? bley share sikit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. saye un x penah dengar... tp.. nasib la my parents ni org2 kmpg y sgt mengenal ikan.. baru tau jgk.. sedap jgk rasanye.. :)

      Delete

KOMEN DI SINI