PSY DATANG MALAYSIA

10:48 PM



okey guys.. nampak tak ape yang aku dah tempekkan dalam entri kali ini?? erm.. sape x kenal PSY an??
ala.. yang terkenal nan tarian kuda itu.. 
act, bende ni telah menjadi bahan tempelak sesetengah belia, kerana PSY telah dijemput ke Majlis rumah terbuka CNY bagi komponen sebuah parti.. dan ape yang aku tahu, diorang telah membelanjakan sebanyak RM2 juta untuk mengundang PSY yang terkenal dengan lagu GANGNAM STYLE  ( tarian kuda)..
ape2 pun.. marilah kita fikir sejenak.. apekah wajar kita menjemput mereka ini, yang berkmungkinan akan melalaikan lebih ramai pemuda pemudi..

Dan kita tahu, hari VALENTINE's DAY atau HARI KEKASIH, semakin hampir pada tarikhnye.. jadi, macam2 perkara boleh berlaku.. 
(Tak tau la betoi ke tak berita ini)

RENUNG-RENUNGKAN LAH BERSAMA..



sumber dari : mSTAR online

You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. Orang Melayu dijajah dasyat dengan budaya barat..
    Mahu menentang perlu ada satu persatuan..

    ReplyDelete
  2. betul la tuh berita tu :D

    sayang plak duit 2 juta sbb die nyanyi 2 lagu je pown...

    btw kalaw sudi like la page nie eh? :D

    https://www.facebook.com/pages/We-Are-Human-/102665629891187

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI