NEVER GIVE UP

12:55 PM




bismillahirrahmanirrahim... alhamdulillah.. bersyukur ke hadrat ALLAH S.W.T. kerana masih diberi kesempatan untuk hidup di atas muka bumi ALLAH ini.. Sebesar2 syukur atas 2 nikmat yang paling besar ALLAH kurniakan buat kita iaitu nikmat IMAN dan ISLAM... alhamdulillah... 

Okey.. entri kali ini agak mood kesedihan sedikit.. pada tarikh 8 hb febuari 2013, telah dikeluarkan keputusan peperiksaan "provisional" untuk semester satu...Yeah.. ad orang cakap " apelah sangat, result provisional je un.." orang pandai boleh la cakap macam tu kot.. by the way, berbalik balik pada sory tadi..
so.. bila login, dengan harapan just nak dapat lulus semua.. tapi, apakan daya.. diri ni sudah berusaha, berdoa dan tawakal, ALLAH itu maha kuasa.. result aku FAIL satu subjek.. 
( lap air mata jap):'(


okey.. dah puas.. hehhehe... ape2 pun, aku masih bersyukur subjek yang aku sangkakan gagal masih dapat lulus.. alhamdulillah.. So, for the first sem in 2nd year, i need to repeat dis paper... need to work very hard.. more adventrous subject will be come.. i need to prepare myself.. try to change myself more better than now.. ape sahaja yang berlaku ade hikmahnya.. muhasabah diri ini.. 

SEKALI KITA GAGAL, BELUM TENTU KITA GAGAL SELAMANYA
YANG PENTING!! JANGAN PERNAH BERPUTUS ASA, TERUSKAN USAHA,
TEGUHKAN TEKAD, TANAMKAN AZAM DAN SEMANGAT YANG TINGGI,
DAN MOHON LAH KEPADA-NYA YANG MAHA PEMURAH,
MAHA PENYAYANG,
MAHA MENGASIHI,
AKAN HAMBA2NYE..


apepun.. hadapi semua nye dengan senyuman..   :)

You Might Also Like

1 Sweet Smile

  1. gagal sekali xbermakna gagal selamanya...teruskan usaha..jgn tension2..kalu tension meh dtg blog nida bace entri mgarut tu... hehe... :)

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI