Ice Skating

11:18 PM

hai korang2 semua...
erm... di malam2 begini dah tak tahu nak update entri pasal ape..
so... just story mory ckit la pasal diri aku yang dah lama mengidam nak main ice skating... Kalo di USM dlu, aku selalu ke QueensBay Mall je untuk baim roller blade.. so.. jadi la kan.. bukan la selalu sangat un.. tengok pada kadar ekonomi dan kawan2 jugak... Actually, pengalaman main roller blade sebenarnya dah banyak memudahkan aku untuk cuba main Ice Skating ni...
Siyez la... Lagi susah sebenarnya main ice skating ni berbanding main Roller blade.. sebab of coz la yang menyusahkan nya adalah Faktor LICIN.. even just berdiri saja un dah boleh bergerak sendiri.. kalo tak pandai nak stablekan badan, of coz la diri sendiri yang akan skate.. hahaha..




Maybe ramai yang dah tau kot tempat yang femes untuk main Ice skating.. OF coz la an.. Dekat Sunway Pyramid Ice.. 1st time sebenarnya aku dapat pergi ke sana dengan kawan2.. kebetulan tengah bercuti, so.. ramai yang nak merasa.. dah alang2 at sana, merasa la kami beramai2 main Ice Skating...Alhamdulillah.. Sepanjang main, tak jatuh2.. just kene pandai stabilkan badan bila ase2 nak tergelincir.. Ermm... just ade sekali aku jatuh dan aku slide dah macam skateboard.. kah3.. Excited dah agak pandai skate.. bile try nak mencapai 80 km/h, hahaha... tersilap step plak... So.. ape lagi.. SSSSLLLIIIDEEEEE...!! hahaa...
uh jela yang dapat aku kongsi.. teringin nak main lagi sebenarnya.. maybe next time aku boleh cuba lagi...






You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. isk-isk....cik akak memang terumbang ambing dibuatnya..hahaha..

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI