Dangerous Vacation Part 2

8:34 PM



okey guys... ini adalah sambungan daripada part yang ini...
ape2pun, tolong klik sini dan sini dlu ea...thanx alot...
okey... nampak tak pic at atas uh? agak2 korang kami berada dimana?... ce teke.. ce teke.... =D

okey.. kami berada di tengan bandar hilir atau lebih tepat Pusat Bandaraya Melaka.. Act, kami bergerak ke sini selepas kitorang ke A'Famosa Theme Park... huhuh.. mang best la at theme park uh.. mang best die punya permainan... So.. agak2 kepenatan sebenarnya kami terus bercadang untuk ke Pusat Bandar Melaka.. walau pun dh tau IPU jerebu di Melaka Pada tahap kurang sihat, kami tetap jua ke sana.. Dan ALhamdulillah.. sampai di Sana, tahap jerebu sebenarnya telah berkurang compare ape yang kami lihat dalam berita.. so.. Kami sekadar berjalan di kota belanda dan di sekitar dataran pahlawan.. Bcoz of that, kami tetap menjaga kesihatan diri dengan memakai mask.. Rasa sonok jugak pakai Mask uh sebenarnya, tapi lama2 jadi gatal plak at hidung.. *tensen

Percutian kali ini mang bahaya sebenarnya kerana kebanyakan tempat yang kitorang pergi semuanye berjerebu.. ALhamdulillah takde siapa yang sakit teruk.. sekadar tekak kering... So.. kene always standby air mineral untuk mengelakkan tekak trus kering...
Selepas Dari pada melakan, kami bergerak semula ke Ibu kota... dan selama 2 hari kami berjalan di Berjaya TImes Square dan SUnway Pyramid.. Just have fun and enjoy, not going for shopping... maybe next time can going there, and shopping.. huhu..

I jst leave a few photo... coz i didn't bring my DSLR camera.. so.. just hope photo be taken by camera's frend... jst simple photo... so.. enjoy.. give ur comment also if u want..
papai...


huhuhu... ini semasa aku bermain ice skating at Sunway Pyramid ICe.. mang best baq hang.. selalu main roller blade je at QB mall... setelah lama mengidam nak merasa Ice skating, akhirnya dapat jua aku merasa... Sekali jatuh.. dapat sliding pakai lutut.. haha.. Excited punya pasal...


okey.. ini budak poyos... keselamatan dan kesihatan harus dijaga walau di mana jua anda berada...


Kami di Berjaya times square... Pergi main at BTS theme park yang ade roller coaster dan lain2 uh la.. mang best... sume pakat muntah2 belaka.. wakakaka...Penin lalat baq hang.. =D



You Might Also Like

0 Sweet Smile

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram