#REVIEW BLOG DUNIAFARISHA DAN CIKFIE

4:48 PM



herm.. kali ini aku nak review 2 blog sekaligus...
in shaa ALLAH, kalo ade masa maybe aku boleh try buat segmen kot.. bergantung pada masa dan jadual aku yang semakin padat dengan kuliah dan tutor..

okey.. 1st sekali i want to review blog duniafarisha.com..
alamak.. nama domain pun dah best.. apetah lagi blog official nya.. kan?kan?kan?... huhuh... bukak2 je blog ni, anda pasti akan try untuk buat2 demam.. al-maklumlah.. blogger ni bakal menjadi jururawat kot.. ke doktor?... tak kisahlah.. janji dia boleh merawat orang sakit..  
( sakit hati dan cinta not allowed!! ) hehe...
blog yang simple dan cukup menarik dengan info atau tips2 kesihatan... info terbaru adalah berkenaan jerawat.. 
hah.. sape ade jerawat cepat2 pegi dapatkan nasihat dari blogger ni.. kih3x... selamat berkenalan...



2nd blog yang aku nak review ialah blog cikfie.com ni...
hah.. sape tak kenal?? habaq mai ckit...
kalo tak kenal korang mesti tak pernah join segmen, GA or contest... pssst!! cikfie dah tukar header dia lah... but.. still nice.. blog ni adalah satunya blog yang akan join apa jua segmen or GA or contest yang dianjurkan.. ( sangat rajin blogger ni)...
disebabkan itu, apa jua GA or segmen dia masuk pasti menang.. tahniah3!! hehe..
ape2 pun.. klik pic uh.. kenal2 la mana2 yang korang nak au..
k lah... Solat itu tiang agama..
solat asar dlu jom!
papai...
wassalamualaikum....

You Might Also Like

1 Sweet Smile

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram