IRON MAN 3 !!!

12:20 PM



ehem3... hai korang2 semua?? 
apa khabar?? semoga sihat semua nya... dibawah lindungan dan rahmat ALLAH yang maha Esa..

hah.. tengok picture at atas tu mesti korang dah tau ape yang aku nak storykan kali ni... of la citer yang terbaru
IRON MAN 3
yang tengah hot sekarang ni.. perjalanan pada malam tadi memang tidak dirancang yang asalnya mahu ingin menikmati malam di bandar metropolitan yang tidak penah lengang dengan bunyi kendaraan yang melintas.. dan.. setelah meng "explore" di google.. iron man sudah mula ditayangkan..
so.. ape lagi! jom kite tengok... huhu..
best ke?? of coz la.. lagi action, lagi ganas.. lagi kelakar.. 
ape lagi.. pi la beli tiket cepat... sebelom terlambat..
huhuhuhu...

aku selitkan sikit apa yang aku dapat malam tadi..
buah tangan dari tony stark.. kih3...:)




You Might Also Like

2 Sweet Smile

KOMEN DI SINI