PELANCARAN MY FIRST SEGMEN

2:05 PM

 DAH TAMAT !!!
Bismillahhirrahmanirrahim..
dengan nama ALLAH lagi maha pemurah,lagi maha mengasihani..

Buat pertama kali aku menganjurkan segmen yang simple mimple ni...
kenapa aku buat?
aku seorang yang meminati dunia photografi.. jadi setiap gambar yang diambil pasti mempunyai maksud yang tersendiri dan bermakna... so.. aku teringin melihat gambar2 korang yang bermakna dan aku akan edit sikit pic tersebut mengikut cita rasa aku coz aku nak lebih mendalami dalam dunia photo editting..
hahaha.. Jangan pelik okey.. budak engineering minat fotografi.. haha.. apepun tak boleh..

JOm tengok syarat2 nya :

  • korang mestilah seorang BLOGGER.
  • Just follow my blog dan Like fan page at header atas uh
  • Letak tajuk " SEGMEN : WONDERFUL PHOTO MEANINGFUL "
  • Copy paste banner di atas dan link kan ke komen entri ni.. (jangan je shoutbox pulak ye)
  • in shaa ALLAH... kalo tak keberatan maybe ada hadiah bergantung kepada ekonomi eden ni ha...hehe
  • AKu juga akan review kesemua peserta segmen ni.
GAMBAR YANG BOLEH DILETAK :

IKOT SUKA KORANG !!! asalkan pic tersebut mengikut syariat islam serta tidak mengaibkan mana2 pihak..
storykan lah sikit mengenai photo korang uh kalo rajin au..
takde paksaan...
(kalo letak pic kawen, harap bese2 je.. nanti awok ni jelez plak)hehe...


akan Berlangsung mulai 21/4/2013 ~~~ 25/4/2013...
Gud luck buat sume..

You Might Also Like

10 Sweet Smile

  1. Ohh..segmen ye. InsyaAllah..nanti saya join. Semoga berjaya. ^___^

    ReplyDelete
  2. salam kenal,
    jalan-jalan n join segmen..=)
    http://unguyangmerah.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete
  3. http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete
  4. joined :)

    http://kittyikin.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete
  5. nawwar join :)

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete
  6. sy join! :)
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html
    kalau tak keberatan, follow kt jugak ^^

    ReplyDelete
  7. Sy join..!

    http://borakborakzero.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete
  8. nak join tp tak tahu nk letak gambar apa. haha

    ReplyDelete
  9. sya join ..

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete
  10. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-wonderful-photo-meaningful.html

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram