AKU SUKA MENARI ???

12:15 AM

hai guys...
alhamdulillah.. syukur pada ALLAH S.W.T telah selamat sampai ke tempat pengajianku.. hehehe... korang cane pulak?
adik2 yang skola uh, belajar tak? yang di kolej or Universiti?? exam ke? ape2 pun.. semoga korang berjaya..
USAHA... DOA... TAWAKAL...

Btw, hah... picture kat atas tu an.. sape tau lagu ape???
mustahil la kalo tak tahu an.. melainkan korang bukan jenis bukak youtube untuk dengar lagu.. okey... bia la awok bagitau..
ini adalah salah satu scene dalam klip video lagu 

BE MINE by Tasha Manshahar & Syed Syamim.. 

ergh.. kenapa aku tengok?? hehehe...
1st aku suka jugak dengar lagu ni... dulu ada satu blog uh guna lagu ni untuk menceriakan blog dye.. tapi skunk dia dah beralih angin.. so.. terpaksala bukak youtube nak dengar..

2nd reason is bout dance that present in this video clip..
huhuhu.. tarian yang simple but nice...

aku ni suka menari ke?? hahaha.. actually, aku minat dunia tarian jugak sebenarnya selain dunia fotografi... tapi.. aku bukan penari yang tegar.. aku minat tarian2 lagu2 R&B, hip hop.. street dance.. flash mob.. sume uh aku minat tengok.. turut serta?? erm... nanti2 lah ye.... wat malu je nanti..
herm.. ckup la sekadar itu ye.. 
papai..
wassalamualaikum..

You Might Also Like

5 Sweet Smile

  1. sekali aje kot dengar lagu diorang.. tu pun sbb apa entah :) tak masuk jiwa sangat.. hehe :D lain kot bila beralih angin nak dengar lagu diorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... x sume orang akan suke.. tgok jiwa kita sindi..

      Delete
  2. x bape minat sngat lagu tu.. ngeee

    ReplyDelete
  3. jiwangs gak upenye..hheee :) singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sekali skala mlyn persaan..
      ape salahnye.. :)

      Delete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram