REVIEW BLOG "HUFFLE MUFFFLE PUFF"

7:50 PM


wah... setelah penat habis kelas harini, agak mengantuk dalam kelas bahasa melayu tadi... aik... bahasa melayu??
hah.. korang jangan pelik pulak ea... di Universiti Sains Malaysia mang begini.. penerapan bahasa melayu terhadap para mahasiswa tidak pernah diabaikan walaupun sistem pengajian dalam bahasa inggeris.. apa-apa pun doakan lah yang terbaik buat diri saya ini ye.. hehehe...

dah3... back to the our main topic... 
haaa.. korang nampak tak pic at atas tu?? 
comeyl x? comeyl x? comeyl x?..huhuhu...
nak wat trademark den ckit...

"ALA TOMEY-TOMEY"
hihihih... seronok la pulak.. okey.. aku suka blog adik ni... adik?? kenapa adik?? sebab dye kata dye "sour 8-teen"...
so... beliau sour la.. belom sweet lagi.. kkih3x.. (jangan mara tuan blog)
aku suka blog dye sebab fully set biru... waaahhh!!
sehati n maybe sejiwa nan hati aku yang sukakan biru ni.. huhuhu... agak kemas blog adik ni... 
oh ya.. disebabkan beliau dalam gemuruh, resah dan gelisah dalam menantikan result SPM, sama2 lah kita doakan semoga adik ni mendapat kejayaan...

amin ya rabbal alamin

P/s :  "apa jua keputusan yang bakal diterima, ada hikmahnya..bersyukur lah walau apa jua yang diterima... "

GAGAL SEKARANG TIDAK BERERTI GAGAL SELAMANYA

You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. hehe , thanks sebab review blog saya :D serious tak sangka ! btw , blog ni pun kemas + simple je :D selamat berblogging ! ^^

    ReplyDelete
  2. salam singgah rabu..
    nota cinta: nanti rajin2 lah singgah blog js ye...dh msk dlm bloglist js dh....hihi

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram