#REVIEW BLOG F.O.L

6:13 PM



hai sume... apa khabar korang2 sekalian?? sihat kah??
alhamdulillah... semoga kalian sume dalam keadaan sihat serta dirahmati dan diberkati oleh ALLAH S.W.T....

ok.. pada petang yang sebenarnya dah tak tau nak update entri pasal apa.. so.. just rajin nk mereview blog yang sudah aku follow.. ( tak kisah la dye follow balik ke tak)..huhu..
okey... nak share pasal blogger yang hebat ni... beliau merupakan pelajar lepasan SPM yang sedang menanti keputusan SPM diumumkan tidak lama lagi....yohohoho.. (mesti berdebar2 menanti result uh)
apa2 pun, saya mendoakan kejayaan anda...
by the way, ape yang menarik aku nak story ialah adik blogger telah mendapat tawaran kos perubatan di Mesir... 
usually, kalo dah perubatan of coz la di 
Universiti AL-Azhar.. 
wahh.. sungguh hebat.. macam kawan aku sorang ni la... yang mengambil jurusan perubatan di sana...
Jikalau blogger ni belajar disana, semoga adik berjaya di dunia wa fil akhirah...
menjadi muslimah dan mukminah yang bakal membawa panji2 islam pada masa akan datang.. In Shaa ALLAH..
setakat uh je owt.. kalo nak kenal lebih dekat, klik BANNER.. t, korang boleh stalk blog adik kita ni..
okey la... chau...

wassalamualaikum w.b.t...

You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. jom blogwalking sini
    http://thedreamgoddess.blogspot.com/

    komen2 lah apa yang patut. huhu. blogger bru nak bkembang ni, kena mtk tnjuk ajar lah. hee

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram