FINAL EXAM WAS COMING

8:54 PM





ehem3... mulakan dengan lafaz agung..
bismillahirrahmanirrahim....
apa nak citer ni ea? huhuhuhu..
tarikh dah menunjukkan 24 haribulan 12 tahun 2012..
lagi beberapa hari lagi naim bakal menduduki final exam untuk semester satu
di.. di mana??? hah.. di mana2 jelah...
apa2 un agak banyak dugaan sepanjang satu semester study di Universiti ini..
apa un.. tak pernah asa putus asa.. tak pernah mengeluh..
maybe banyak sikap perlu di ubah untuk semester akan datang..
kalo terus macam ni, bila lah impian dan cita-cita ku bisa dikecapi..
acececeh.... ayat skema sikit di situ... (jangan mara ha)
btw.. buat kawan2ku di UTM, UKM, USM, UnimaP, UMP dan Universiti yang seangkatan dengannya,
aku doakan kejayaan korang.. 
USAHA TAWAKAL DAN DOA..
Restu dari guru  atau pensyarah bia lah ad.. agar ilmu yang kita dapat diberkati..
In Shaa ALLAH akan dipermudahkan bagi kita menjawab exam t..
BITTAUFIQ WANNAJAH ILA ASBAH..



RESTU IBU BAPA DAN GURU ITU AMAT PENTING!!!
JANGAN SESEKALI DIANGGAP REMEH!!!
JIKA TIDAK, KAMU AKAN MENYESAL DI KEMUDIAN HARI!!!

You Might Also Like

0 Sweet Smile

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram