Langkawi Trip

11:13 PM




Assalamualaikum..
Ku mulakan entry kali ni lafaz BISMILLAH..
Pembuka bicara setelah hampir berbulan tidak meng-update blog..kini baru terasa ingin berkongsi sedikit gambar ketika aku dan sahabat melancong ke Pulau Langkawi selama 3 hari 2 malam...sebenarnya, aku pun tak tau apa yang ingin aku kongsikan, memandangkan setelah sekian lama tidak menulis di ruangan ini... segala kekhilafan, harap di maafkan.. OK!, berbalik kepada story aku tadi, cukup menarik bagi aku walaupun, baru kali ke 4 aku menjejakkan kaki ke Pulau Langkawi yang cukup sinonim dengan "FREE TAX ISLAND"... because of that, mostly orang akan menempah kepada kita yang pergi ni untuk beli coklat ataupun pinggan mangkuk yang aku rasa agak murah berbanding harga luar daripada Pulau Langkawi... So, pengalaman ini akan aku abadikan sampai bila-bila... Aku un tak lama lagi bakal menduduki peperiksaan akhir bagi semester 6, dan masih ada lagi setahun untuk habiskan pengajian ini... Semoga ALLAH S.W.T. sentiasa memberikan kekuatan... Dan In shaa ALLAH, mengharapkan perubahan diri ke arah yang lebih baik menjelang ramadhan al-mubarak yang bakal tiba tidak lama lagi... Sekian.. wassalam...











You Might Also Like

6 Sweet Smile

  1. Boleh bagi tips sikit mengenai perjalanan ke langkawi tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips? .... hermm... saya bukan la pandai sangat dlam percutian bajet ni... huhuhu...
      in shaa ALLAH.. saya akan cuba pikir kan...

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih.. ade masa melancong la bersama keluarga... heheh

      Delete
  3. Semakin improve, well done bro.
    Maintain the performance.

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI

AS-SOHABAH

Like Me !!

Instagram