SHOOT DAN BELAJAR

10:46 PM


>> Lokasi PhotoShoot Lumut Waterfront <<

Hai semua... hari ni tak tau nak update entri tentang apa... just sekadar perkongsian hasil photoshoot arini... Btw, arini terdetik dihati nak merasa shoot photo dalam format RAW and Jpeg... Amek kau... dua-dua sekali aku bedal... Mang nampak la perbezaan nya jika kita photo yang dishoot dalam format RAW and Jpeg... tetapi ini la hasilnye... Masih kurang lagi dalam editing using photoshop... selalu guna lightroom je... Sekian.. wassalam.. harap ada yang sudi memberi komen yang membina..


 












You Might Also Like

3 Sweet Smile

  1. tak tahu nak komen apa. memang cantik sangat2 bagi ena. teruja jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen je ape2... ala.. ena lagi hebat dari naim.. macam la kite tak tau..

      Delete
  2. SALAM...SINGGAH SINI :) http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html MUNCUL KEMBALI ! ^_^ HEHE..

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI