SHOPPING DI ZALORA

2:05 PM



hai semua.. 
ape khabar? hope korang sihat la ye.. 
di hujung2 ramadhan, pasti kita akan rasa sedih sebab bulan yang penuh dengan rahmat ini bakal meninggalkan kita.. Semoga ape yang telah kita kerjakan pada bulan ramadhan taun ini diberi ganjaran yang berganda serta semoga kita telah, bakal atau akan bertemu dengan LAILATULQADAR.. In Shaa ALLAH...

hah... mesti yang tau pasal Zalora ni an? of coz la ramai tau sebab iklan die yang gempak dan memberi insipirasi untuk menjadi peringatan islamik.. hehehe..alhamdulillah.. baru2 ni naim ada mencuba untuk shopping di Zalora.com ni.. kebetulan mang dok cari baju before masuk semula sem baru selepas raya.. Jadi... bila bukak je laman web zalora ni, peeerrrhh!! Mang terbaik ar.. macam2 design cantik buat naim jatuh hati... Tapi, bila dah cantik, of coz la ramai yang akan minat.. Jadi sudah kehabisan saiz untuk baju tersebut.. Sob3... :'(.. Jadi naim beli baju lain..

Alhamdulillah, naim buat pembelian pada hari jumaat.. tapi, hari ni dah sampai.. efficient sungguh pihak zalora ni menjalan kan kerja.. Mang tak rugi sebenarnye kalo shopping.. if ade kerosakan, silap order ke, kita boleh pulang balik pada zalora dan wang mang akan dipulangkan.. So.. Jangan risau la..
bila diberi barang, dapat lagi voucher untuk shopping dan tengok wayang.. wow!! best giler ah.. so.. korang, ape lagi, JOm shopping di Zalora... =D
sekian.. wassalam...



You Might Also Like

2 Sweet Smile

  1. wah shopping sakan adik akak yang sorang ni...he he he...nanti bolehlah shopping lagi ek...

    ReplyDelete
  2. Maaf tompang lalu
    ------------------
    Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank.

    ReplyDelete

KOMEN DI SINI