RAYA 2013

11:09 AM


Hai semua.. Salam lebaran juga buat semua yang menyambut Hari Raya Aidilfitri.. Alhamdulillah.. Selesai sudah sebulan kita berpuasa.. menahan lapar dan Dahaga.. Meningkatkan iman dan taqwa dengan mengerjakan segala amal kebajikan demi mengecapi keredhaan dan rahmat daripada ALLAH S.W.T...



Btw, hari ni sudah masuk hari raya ketiga... Setelah 2 hari naim tidak dapat online akibat kerosakan modem streamyx wifi.. macam mana boleh rosak?.. Macam ni citernye.. Pada malam raya uh, hujan telah turun dengan lambat.. Tanpa ku sedari, Satu dentuman guruh yang ckup kuat berserta kilat.. telah menyebabkan Modem tersebut rosak.. jadi.. itulah sebabnya tak boleh nak online seh.. hahaha.. ape2pun, buat masa sekarang hanya menggunakan broadband jela..

So.. macam mana raya sahabat2 semua tahun ni? Pasti meriah kan?
Family aku tahun ni sedikit meriah kerana didatangi orang baru dalam keluarga.. Parent yang sekarang ni telah digelar Atok Dan Nenek... Aku Pulak sebagai pak lang.. hahaha..
Jadi.. sedikit gambar Diantara family serta My beloved cousin yang sporting dan sangat happening..


Meriah di hari raya pertama kami..


My cousin.. tapi tak semua ada.. ni je yang mampu.. :)



Bertukar Anak saudara..hehe


Dua Anak dara pingitan.. haha


Cousin yang paling disayangi.. 


Dah jadi GrandParent pun.. :)

You Might Also Like

1 Sweet Smile

KOMEN DI SINI